Sunday, 22 December 2013

Omega Guard Dan Herb Lax menyelesaikan masalah PERUT BUNCIT

ADAKAH ANDA MEMILIKI PERUT YANG BUNCITTsss...???


Adusss....dengar cam kelakar...tapi itulah HAKIKATnya kan...
Betul tak...??

Jom baca sebuah testi dari seorg cust ni...

" Ini adalah testimoni hubby saya sendiri sebelum dan selepas mengkonsumsi OMEGA GUARD shaklee!!Sejak berkahwin beliau mengalami masalah perut buncit tahap ke-2. Dalam hanya 3 bulan selepas pengambilan omega guard secara konsisten dan sedikit bersenam..hubby dapat mengembalikan bentuk badan nya seperti dahulu semula.Ohh..saya HAPPY..!!"

Anda tak nak camtu ke..???
Realitinya sekarang...isteri dah berana pinak 3 org...but....si suami yotnya stilll muncit....

Apa kata dapatkan set kurus SHAKLEE ni untuk kegunaan suami isteri...2 2 akan nampak serasi kan...xde la org nak pandang2...dan ketawa di belakang kita kan..!!!

Berminat nak mencuba set Kurus SHAKLEE…??
Nak SPECIAL PRICE…???
Nak Join FAMILY SHAKLEE…???
Jom PM, atau SMS Husna ye…017-718 7881
Anda pasti tidak menyesal…!!!


Berminat…?
Fast Respons..


PM, Wasaap, Telegram or SMS 017-718 7881

Supliment terbaik untuk ibu mengandung..

Supliment terbaik untuk ibu mengandung..




Eeeerrrrr....nak makan supliment klinik kena tutop hidung...

Nak muntah...??? loya...???
Dah makan supliment klinik tu sudah la...bau badan..buang air kecil..air besar...semuanya bau supliment tu..bertambah pening kepala dibuatnya...

HUSNA tak ingt apa namanya...yang ingat semua ada 4jenis...vit c, b complex, bla bla bla...lg 2 x ingat..HUSNA masa prgnant dulu pun xsanggup nak telan..hihi...

Bagi yang masih loya2...nak cari supliment yang sesuai...apa kata jom cuba Set Pranant SHAKLEE ni...

Berminat nak mencuba Set Pragnant SHAKLEE…??
Nak SPECIAL PRICE…???
Nak Join FAMILY SHAKLEE…???
Jom PM, atau SMS Husna ye…017-718 7881
SID: 986791
Anda pasti tidak menyesal…!!!

Tuesday, 10 December 2013

Set Kecantikan Shaklee..

Dapatkan sekarang set kecantikan kulit Shaklee.


Berminat nak mencuba atau nak dapatkan Set Kecantikan SHAKLEE …??
Nak dapatkan Special Price..??
Nak join Family SHAKLEE..??

Jom PM FB, atau SMS Husna ye…017-718 7881

https://www.facebook.com/pages/Husna-Healthy-Beauty/636043566417477


Anda pasti tidak menyesal…

Benarkan Vitamin Shaklee Menggemukkan??

Benarkan Vitamin Shaklee Menggemukkan??

"Vitamin-vitamin ni menggemukkan x?"
"Kalau ambil vitamin B-complex berat badan akan naik x"

Ramai juga yang takut-takut hendak ambil vitamin terutamanya B-Complex sebab takut ianya menggemukkan.

Jawapannya :TIDAK!!


Fakta B-Complex:

Vitamin B penting untuk keseluruhan fungsi tubuh yang baik sama ada daripada segi kesihatan jantung, sintesis DNA, menguruskan tekanan apatah lagi dalam membina tenaga metabolisme. Kekurangan Vitamin B boleh menyebabkan prestasi badan merosot dan tidak berfungsi dengan baik

B-Complex berfungsi untuk menukarkan gula menjadi tenaga. Dan tenaga akan digunakan untuk membuat aktiviti harian kita. Kita mungkin akan cepat berasa lapar dan ingin makan apabila tenaga telah digunakan. Jangan risau, ketika B-Complex diambil dengan cara yang betul, gula dari makanan yg kita makan akan terus dijana dan ditukar kepada tenaga semula. Bagaimana pula tenaga habis digunakan boleh membuatkan seseorang itu menjadi gemuk?

Fakta B-Complex Shaklee :

Mengandungi Sistem Penyerapan Bioaktif - Asid folik tambahan dan vitamin B penting tidak mudah diserap. Oleh itu, Shaklee berjaya menghasilkan kandungan asid folik yang unik serta boleh membuatkan zat makanan lebih mudah diserap dan teknologi berpaten ini eksklusif untuk Shaklee.
Mudah di telan
Mengandungi kesemua 8 Vitamin B yang penting termasuk 100% Nilai Harian biotin

PENTING!!
B-complex perlu diambil SELEPAS MAKAN kerana pengambilan B-complex akan meningkatkan metabolisma badan membawa kepada rasa lapar. Jika diambil SEBELUM MAKAN, anda akan makan dengan berselera sekali, dan ini lah penyebab berat badan anda meningkat!!

Berminat nak mencuba atau nak dapatkan Vitamin B Complex SHAKLEE…??
Jom PM, Whatsapp atau SMS Husna ye…018-2133 220

Anda pasti tidak menyesal…



Sustained Release Vita-C 180 tablet. SHAKLEE.

Sustained Release Vita-C 180 tablet. SHAKLEE..


Sangat jimat Sustained Release Vita-C 180 tablet...anda hnya perlu consume 1 biji setiap hari sehingga ENAM (6) BULAN... tak percaya...?? jom cuba...

Berminat nak mencuba atau nak dapatkan pelbagai produk SHAKLEE…??
Jom PM, Whatsapp atau SMS Husna ye…018-2133 220

Anda pasti tidak menyesal…


Tahukah anda..??


Berminat nak mencuba atau nak dapatkan pelbagai produk SHAKLEE…??
Jom PM, Whatsapp atau SMS Husna ye…018-2133 220

Anda pasti tidak menyesal…


Masker Vitamin C dan ESP SHAKLEE.

Masker Vitamin C dan ESP SHAKLEE.


Assalammualaikum smua... khas untuk kaum2 hawa, gunakan daya kreativity anda.

Husna nak kongsi bagaimana nak buat masker pkai VIT E dan ESP...untuk tahu lebih lanjut apa kelebihannya, rajin2 la google sendiri ye ;p 

Teruskn usaha anda untuk menjadi yg terbaik... kasihanilah kulit anda, jaga la ia sebaik mungkin... kulit wajah adalah aset terpenting diri anda.... jangan lupa jaga solat 5 waktu, air wuduk juga penyumbang kepada wajah yg berseri2....Insya Allah usaha anda akan membawa kejayaan... rugi x guna produk shaklee tau... 


Berminat nak mencuba atau nak dapatkan pelbagai produk SHAKLEE…??
Jom PM, Whatsapp atau SMS Husna ye…018-2133 220

Anda pasti tidak menyesal…

Jom join Family SHAKLEE...

Jom join Family SHAKLEE...


"Org yg berfikiran NEGATIF sentiasa melihat KESUKARAN dalam setiap PELUANG..
Sebaliknya bg orang yang berfikiran POSITIF, sentiasa melihat PELUANG dalam setiap KESUKARAN.."

Saya melihat peluang yang luas dalam biz ada melalui SHAKLEE.. Walaupun jalannya mencabar, bukan sesenang join hari ini, esok dah dapat duit berkepuk-kepuk dalam akaun. Tapi, nikmatnya indah..Nikmat ape? Usaha, yakin, kesabaran, kebergantungan pd Allah swt.. Utk siapa hasil kesukaran itu? Utk anak-anak, suami, ibubapa, adik beradik, amal jariah dan infaq kita utk bekalan akhirat nanti..
Pilihan anda di mana?

Bagi anda yg ingin mengubah kehidupan anda, sy akan bantu anda sama-sama membina kejayaan menjana income anda sendiri.. 2,3,4,5,6.. Apa yg penting? Berani, kemahuan yg tinggi, usaha, doa dan kebergantungan hanya pada Allah..

Berminat nak mencuba nak join FAMILY SHAKLEE…??
Jom PM, Whatsapp atau SMS Husna ye…018-2133 220
Anda pasti tidak menyesal…

Masker Vitamin C - SHAKLEE. Supliment PALING LARIS di pasaran.

Masker Vitamin C - SHAKLEE
Supliment PALING LARIS di pasaran dengan menawarkan harga yang berpatutan.

Berminat nak mencuba atau nak dapatkan …??
Jom PM, Whatsapp atau SMS Husna ye…018-2133 220

Anda pasti tidak menyesal…

Thursday, 5 December 2013

Set Budget dan Hot Selling...!!! SHAKLEE. Suplimet yang PALING LARIS di pasaran.

Set Budget dan Hot Selling...!!!  SHAKLEE..
Supliment yang PALING LARIS di pasaran. Dengan menawarkan harga yang sangat berpatutan..


Nak SPECIAL PRICE…???
Nak Join FAMILY SHAKLEE…???
Jom PM, Whatsapp atau SMS Husna ye…018-2133 220
Anda pasti tidak menyesal…

Wednesday, 4 December 2013

Advanced Joint Health Tablet SHAKLEE. Supliment PALING LARIS di parasan.

Advanced Joint Health Tablet SHAKLEE





UNTUK KETERANGAN LANJUT...OR
Berminat nak mencuba…??
Nak dapatkan SPECIAL PRICE..??
Jom PM, Whatsapp atau SMS Husna ye…018-2133 220

Cyst Kecut dengan Gla Complex SHAKLEE.

Gla Complex SHAKLEE


UNTUK KETERANGAN LANJUT...OR
Berminat nak mencuba…??
Nak dapatkan SPECIAL PRICE..??
Jom PM, Whatsapp atau SMS Husna ye…018-2133 220






Chewable Vita-C SHAKLEE. Supliment PALING LARIS di pasaran.

Chewable Vita-C SHAKLEE



UNTUK KETERANGAN LANJUT...OR
Berminat nak mencuba…??
Nak dapatkan SPECIAL PRICE..??

Jom PM, Whatsapp atau SMS Husna ye…018-2133 220

CarotoMax SHAKLEE. Suplimet PALING LARIS di pasaran.

CarotoMax SHAKLEE


UNTUK KETERANGAN LANJUT...OR
Berminat nak mencuba…??
Nak dapatkan SPECIAL PRICE..??
Jom PM, Whatsapp atau SMS Husna ye…018-2133 220

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...