Tuesday, 14 January 2014

# Set Hamil

Eeeerrrrr....nak makan supliment klinik kena tutop hidung...
Nak muntah...??? loya...???
Dah makan supliment klinik tu sudah la...bau badan..buang air kecil..air besar...semuanya bau supliment tu..bertambah pening kepala dibuatnya...


HUSNA tak ingt apa namanya...yang ingat semua ada 4jenis...vit c, b complex, bla bla bla...lg 2 x ingat..HUSNA masa prgnant dulu pun xsanggup nak telan..hihi...

Bagi yang masih loya2...nak cari supliment yang sesuai...apa kata jom cuba Set Pranant SHAKLEE ni...

Berminat nak mencuba Set Pragnant SHAKLEE…??
Nak SPECIAL PRICE…???
Nak Join FAMILY SHAKLEE…???
Jom PM, atau SMS Husna ye…017-718 7881
SID: 986791
Anda pasti tidak menyesal…!!!

# Set Buasir

Anda Menghadapi Buasir....???????? ooooo GOJEEESSSS...!!!
Dah cuba pelbagai ubat, herba akar kayu serabut tapi masih xde kesan...??? sama je....sakit...berdarah...fobia nak makan nasi...??


Jom...selesaikan masalah kesihatan anda dengan produk SHAKLEE.

Husna akan cuba membantu anda...dengan izin ALLAH...


Insya_ALLAH...sesuai,serasi dan berkesan untuk anda...

Berminat nak mencuba Set Buasir SHAKLEE…??
Nak SPECIAL PRICE…???

Jom PM, atau SMS Husna ye…017-718 7881
SID: 986791

Nak jadi ahli Shaklee pun boleh..cuma keluarkan RM65 je untuk seumur hidup. Lepas tu boleh order sendiri je..masih nak Husna tolong belikan pun boleh, tapi mata uv untuk bonus korang yang punya..pastu Husna akan guide korang how to cara makan, cara order & juga cara berbizzz bagi yang berminat nak wat bizzz...apa yang penting...Bizz Shaklee banyak manfaatnya tau...Nak tahu manfaat apa..jom pm Husna...

Alhamdulillah.. Husna yakin dengan SHAKLEE sebab Husna sendiri guna produk SHAKLEE dan hasilnya sangat baik dimana ia menjamin hidup anda kepada hidup yang lebih sihat...insya_ALLAH..dan yang paling the best bagi Husna ketika mendapat feedbact dari customer yang sgt2 berpuas hati..SHAKLEE benar2 membantu mereka menyelesaikan beberapa masalah seperti kekurangan susu badan, sembelit, nak turunkan berat badan, selsema, resdung, kesihatan anak2 seperti selalu demam..xselera nak makan..., buasir, set ibu mengandung dan pelbagai lagi...

Alhamdulillah...Terima Kasih YA ALLAH...

BERMINAT NAK JADI AHLI SHAKLEE BERSAMA HUSNA…???

BOLEH HUBUNGI HUSNA UNTUK KETERANGAN LANJUT..
SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
ID NO: 986791
NURUL HUSNA DALI.
PM FB or SMS 017-718 7881



Anda juga boleh tanya sebarang kemusykilan anda tentang Shaklee pada Husna ye...jangan malu2 dan segan2 ye...Kalau x anda sendiri yang rugi...

Jom sihat dan cantik bersama Shaklee...!!!




Monday, 13 January 2014

# Set Kecantikan Kulit.

Semua orang nak cantik kan...
Dah cuba macam2 produk tapi xberkesan pun...
Membazir je kan...
Untuk cantik...jangan cuba produk sebarangan ye..tambah yang menjanjikan cantik dalam masa yang singkat dan harganya tersangat murah...memang berbaloi dan berkesan dalam masa yang singkat.. anda tersangat paus hati dan bangga setiap kali kawan2 atau sape2 yang tegur anda..


Tapi AWAS...!!!
Kenapa...?? Coz anda jangan menyesal kemudian hari ye...Why...??
Kecantikan sementara itu berakhir dengan kesedihan..dimana anda disahkan ada penyakit kanser...masa ni baru anda nak menyesal...kalau ianya masih diperangkat awal..insya_ALLAH ia dapat dirawat dan boleh sembuh...tapi kalau ianya sudah berada ditahap ke3 or ke4...jawapannya...anda sendiri boleh jawab kan..

Untuk menjaminkan kecantikan anda yang selamat..apa kata jom jom cuba......


Set Kecantikan SHAKLEE…!!!
Anda tak perlu takut dengan set kecantikan ni...coz produk Shaklee diperbuatkan daripada 100% bahan organik dan semulajadi..

Berminat nak dapatkan set kecantikan SHAKLEE..??
Nak SPECIAL PRICE..??
Dijamin harga paling rendah dengan Shaklee yang ORI ye..
Nak Join FAMILY SHAKLEE..??
Boleh pm or sms Husna ye... 017-718 7881

# Turunkan berat badan dengan Omega Guard.

Bagaimana Omega Guard membantu untuk weight loss?


✿Asid lemak Omega-3 membakar lemak dengan cara membantu tubuh bertindakbalas terhadap satu hormon yang dipanggil Leptin.

✿Leptin kemudian memberitahu tubuh untuk mengurangkan selera makan.

✿Leptin meningkatkan metabolisme anda dengan meningkatkan pengeluaran tiroid (tiroid membantu mengawal metabolisme tubuh)

✿Leptin juga menyebabkan tubuh anda untuk membakar lemak untuk tenaga

✿Sekiranya tubuh tidak bertindak balas dengan baik terhadap Leptin maka sebaliknya berlaku – Anda berasa lapar, dan akan menyimpan lebih banyak lemak
 



 ✿Oleh itu, disyorkan pengambilan asid lemak Omega-3 untuk bagi membantu tubuh bertindakbalas dengan baik terhadap Leptin sekaligus meningkatkan metabolisme tubuh.

✿Asid lemak Omega-3 membantu mengawal rasa lapar dan mengawal paras gula dalam darah

✿Satu kajian menunjukkan individu yang mengikuti program senaman yang mengambil Omega-3, kadar pembakaran lemak tubuh adalah lebih tinggi berbandung dengan mereka yang tidak mengambilnya.

✿pengambilan asid lemak Omega-3 bukan sahaja menggalakkan pembakaran lemak malahan menghalang pembentukannya.

Berminat nak mencuba Omega Guard SHAKLEE.…??
Nak dapatkan special price..??
Nak join Family SHAKLEE…??
Jom PM atau SMS 017-718 7881

Nak jadi ahli Shaklee pun boleh..cuma keluarkan RM65 je untuk seumur hidup. Lepas tu boleh order sendiri je..masih nak Husna tolong belikan pun boleh, tapi mata uv untuk bonus korang yang punya..pastu Husna akan guide korang how to cara makan, cara order & juga cara berbizzz bagi yang berminat nak wat bizzz...apa yang penting...Bizz Shaklee banyak manfaatnya tau...Nak tahu manfaat apa..jom pm Husna...


Alhamdulillah.. Husna yakin dengan SHAKLEE sebab Husna sendiri guna produk SHAKLEE dan hasilnya sangat baik dimana ia menjamin hidup anda kepada hidup yang lebih sihat...insya_ALLAH..dan yang paling the best bagi Husna ketika mendapat feedbact dari customer yang sgt2 berpuas hati..SHAKLEE benar2 membantu mereka menyelesaikan beberapa masalah seperti kekurangan susu badan, sembelit, nak turunkan berat badan, selsema, resdung, kesihatan anak2 seperti selalu demam..xselera nak makan..., buasir, set ibu mengandung dan pelbagai lagi...

Alhamdulillah...Terima YA ALLAH...
PM or SMS Husna ye…017-718 7881

Jom sihat dan cantik bersama Shaklee...!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...