Tuesday, 14 January 2014

# Set Buasir

Anda Menghadapi Buasir....???????? ooooo GOJEEESSSS...!!!
Dah cuba pelbagai ubat, herba akar kayu serabut tapi masih xde kesan...??? sama je....sakit...berdarah...fobia nak makan nasi...??


Jom...selesaikan masalah kesihatan anda dengan produk SHAKLEE.

Husna akan cuba membantu anda...dengan izin ALLAH...


Insya_ALLAH...sesuai,serasi dan berkesan untuk anda...

Berminat nak mencuba Set Buasir SHAKLEE…??
Nak SPECIAL PRICE…???

Jom PM, atau SMS Husna ye…017-718 7881
SID: 986791

Nak jadi ahli Shaklee pun boleh..cuma keluarkan RM65 je untuk seumur hidup. Lepas tu boleh order sendiri je..masih nak Husna tolong belikan pun boleh, tapi mata uv untuk bonus korang yang punya..pastu Husna akan guide korang how to cara makan, cara order & juga cara berbizzz bagi yang berminat nak wat bizzz...apa yang penting...Bizz Shaklee banyak manfaatnya tau...Nak tahu manfaat apa..jom pm Husna...

Alhamdulillah.. Husna yakin dengan SHAKLEE sebab Husna sendiri guna produk SHAKLEE dan hasilnya sangat baik dimana ia menjamin hidup anda kepada hidup yang lebih sihat...insya_ALLAH..dan yang paling the best bagi Husna ketika mendapat feedbact dari customer yang sgt2 berpuas hati..SHAKLEE benar2 membantu mereka menyelesaikan beberapa masalah seperti kekurangan susu badan, sembelit, nak turunkan berat badan, selsema, resdung, kesihatan anak2 seperti selalu demam..xselera nak makan..., buasir, set ibu mengandung dan pelbagai lagi...

Alhamdulillah...Terima Kasih YA ALLAH...

BERMINAT NAK JADI AHLI SHAKLEE BERSAMA HUSNA…???

BOLEH HUBUNGI HUSNA UNTUK KETERANGAN LANJUT..
SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR
ID NO: 986791
NURUL HUSNA DALI.
PM FB or SMS 017-718 7881



Anda juga boleh tanya sebarang kemusykilan anda tentang Shaklee pada Husna ye...jangan malu2 dan segan2 ye...Kalau x anda sendiri yang rugi...

Jom sihat dan cantik bersama Shaklee...!!!




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...