Monday, 13 January 2014

# Turunkan berat badan dengan Omega Guard.

Bagaimana Omega Guard membantu untuk weight loss?


✿Asid lemak Omega-3 membakar lemak dengan cara membantu tubuh bertindakbalas terhadap satu hormon yang dipanggil Leptin.

✿Leptin kemudian memberitahu tubuh untuk mengurangkan selera makan.

✿Leptin meningkatkan metabolisme anda dengan meningkatkan pengeluaran tiroid (tiroid membantu mengawal metabolisme tubuh)

✿Leptin juga menyebabkan tubuh anda untuk membakar lemak untuk tenaga

✿Sekiranya tubuh tidak bertindak balas dengan baik terhadap Leptin maka sebaliknya berlaku – Anda berasa lapar, dan akan menyimpan lebih banyak lemak
 



 ✿Oleh itu, disyorkan pengambilan asid lemak Omega-3 untuk bagi membantu tubuh bertindakbalas dengan baik terhadap Leptin sekaligus meningkatkan metabolisme tubuh.

✿Asid lemak Omega-3 membantu mengawal rasa lapar dan mengawal paras gula dalam darah

✿Satu kajian menunjukkan individu yang mengikuti program senaman yang mengambil Omega-3, kadar pembakaran lemak tubuh adalah lebih tinggi berbandung dengan mereka yang tidak mengambilnya.

✿pengambilan asid lemak Omega-3 bukan sahaja menggalakkan pembakaran lemak malahan menghalang pembentukannya.

Berminat nak mencuba Omega Guard SHAKLEE.…??
Nak dapatkan special price..??
Nak join Family SHAKLEE…??
Jom PM atau SMS 017-718 7881

Nak jadi ahli Shaklee pun boleh..cuma keluarkan RM65 je untuk seumur hidup. Lepas tu boleh order sendiri je..masih nak Husna tolong belikan pun boleh, tapi mata uv untuk bonus korang yang punya..pastu Husna akan guide korang how to cara makan, cara order & juga cara berbizzz bagi yang berminat nak wat bizzz...apa yang penting...Bizz Shaklee banyak manfaatnya tau...Nak tahu manfaat apa..jom pm Husna...


Alhamdulillah.. Husna yakin dengan SHAKLEE sebab Husna sendiri guna produk SHAKLEE dan hasilnya sangat baik dimana ia menjamin hidup anda kepada hidup yang lebih sihat...insya_ALLAH..dan yang paling the best bagi Husna ketika mendapat feedbact dari customer yang sgt2 berpuas hati..SHAKLEE benar2 membantu mereka menyelesaikan beberapa masalah seperti kekurangan susu badan, sembelit, nak turunkan berat badan, selsema, resdung, kesihatan anak2 seperti selalu demam..xselera nak makan..., buasir, set ibu mengandung dan pelbagai lagi...

Alhamdulillah...Terima YA ALLAH...
PM or SMS Husna ye…017-718 7881

Jom sihat dan cantik bersama Shaklee...!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...