Monday, 30 June 2014

Kebaikan Meal Shake

***Meal Shake***
MealShake Dapat Meningkatkan Selera Makan Anak Anda.


15 Kebaikan MEALSHAKE untuk kanak-kanak yang patut ibu tahu adalah:


1. Kurangkan Ekzema
2. Untuk Tumbesaran
3. Untuk Perkembangan Minda
4. Untuk Tingkatkan Selera Makan anak


5. Untuk Anak yang dah berhenti susu ibu
6. Untuk Anak kekal aktif
7. Sebagai perlindungan jangkitan kepada anak-anak




8. Meningkatkan berat badan anak
9. Membantu anak fokus
10. Membantu kurangkan kekerapan asthma
11. Mengatasi masalah sembelit pada anak
12. Supplement yang sesuai untuk anak yang menghadapi masalah diabetes tahap 1


13. Membantu menurunkan berat badan anak yang obesiti
14. Ambil semasa sarapan meningkatkan kecergasan seawal pagi
15. Supplement yang sangat mudah disediakan, boleh dicampur ke dalam bijirin atau susu.


Berminat nak mendapatkan Mealshake…??

Whatsapp atau SMS Husna ye…017-718 7881







Sunday, 29 June 2014

# Manfaat dan Kebaikan Vivix

Manfaat Vivix... 

Apa itu VIVIX?

VIVIX adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol.Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik. Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel anti-penuaan semulajadi.

Kahsiat VIVIX:
***********
# Menggalak penuaan yg sihat – awet muda dan anti-penuaan
# Membantu mengelakan kanser – merencat sel kanser dari menjadi semakin serius
# Mengurangkan risiko penyakit jantung – melindungi jantung
# Mengurangkan kompilasi diabetes / kencing manis
# Meningkatkan kesihatan arthritis dan menyokong kesihatan sendi – melindungi saraf
# Mengurangkan insiden bg penyakit nyanyuk
# Membantu dlm proses penurunan berat badan
# Menyokong kesihatan mata
# Meningkatkan kesihatan imum badan
# Menggalakan kesihatan keseluruhan

Siapa yang perlu ambil VIVIX?

***********************

# Mereka yang berisiko sakit jantung

# Mereka yang mempunyai risiko kanser

# Mereka yang dikatakan ada keturunan kanser
# Mereka yang tua sebelum masanya
# Mereka yang ingin menjaga kecantikan kulit
# Mereka yang menghidap diabetes jenis 1
# Mereka yang tinggi kolesterol dalam darah
# Warga Emas

Berminat nak mencuba VIVIK SHAKLEE…??

Whatsapp or SMS 017-718 7881

Kenapa SHAKLEE..??

16 SEBAB KENAPA SHAKLEE?
1. Produk yg bagus, berasaskan bahan semulajadi dan melalui kajian terperinci & ujian yg ketat. yg paling penting disahkan halal.


2. Syarikat yg mempunyai kredibiliti dan integriti yang tinggi. Sudah 57 tahun di dunia. Dah established. 



3. Sistem yg adil & terbukti. yg paling penting patuh syariah. 



4. Shaklee bayar bonus yg tinggi pd pengedarnya, 50% drp keuntungan syarikat (satu ciri syarikat yg baik). Banyak sangat benefit selain cash bonus, ada car bonus & mcm2 insentif. Satu peluang yg sangat besar.

5. Bisnes yg boleh diwariskan pada anak-anak.




6. Income yg tidak terhad. Boleh jadi passive income dan pelan untuk persaraan.

7. Bisnes produk kecantikan & kesihatan adalah antara bisnes yg terbaik. Industri yg bernilai billion dollar, termasuk di Malaysia.

8. Tidak perlukan modal. Tak perlu buat pinjaman bank dan tak perlu berhutang dengan sesiapa.

9. Boleh dilakukan 100% dari rumah, tak perlu keluar jumpa orang.

10. Tak perlukan premis perniagaan. Kan mahal nak sewa kedai.

11. Tak perlu simpan stok yg banyak. Tak ada stok langsung pun boleh.

12. Hampir tiada risiko rugi, barang rosak, tak laku dsb


13. Kalis recession (kalis kemelesetan ekonomi), insya Allah. Maksudnya dlm keadaan ekonomi bagus atau tidak, orang tetap akan beli. Orang tetap perlukan suplemen & produk kesihatan.

14. Peluang perniagaan online yg sangat besar, sepertimana kajian oleh SKMM & Paypal berkenaan peningkatan pembeli online & nilai yg dibelanjakan secara online meningkat sehingga berbillion ringgit. Shaklee boleh dibuat 100% secara online.

15. Ramai yg dah berjaya mendapat income sehingga 6 angka sebulan. Dengan ilmu, mentor, sistem, strategi dan jalan yg dah tersedia, SEMUA ORANG BOLEH.

16. Shaklee menyumbang kepada kepimpinan alam sekitar sejak 5 dekad yg lalu. Syarikat pertama di dunia yg memperolehi pensijilan "Climate neutral". Kita sokong Shaklee, kita turut menjaga alam sekitar kerana produk2 Shaklee adalah MESRA ALAM..

Berminat nak mencuba produk SHAKLEE...?

Whatsapp or SMS 017-718 7881

Saturday, 28 June 2014

# Kebaikan Vitamin E Complex

Masih ramai yang tidak tahu kebaikan dan kelebihan Vitamin E Complex Shaklee ni...

Kelebihan Vita-E Complex

*** Menjadikan anda tampak lebih muda dengan membantutkan penuaan sel yang disebabkan oleh radikal bebas.
*** Memperbaiki peredaran darah
*** Memperbaiki tisu



*** Melindungi paru paru dari pencemaran udara
*** Ia memelihara pembekuan darah yang normal dan penyembuhan
*** Mengurangkan parut & masalah jerawat
*** Mengurangkan tekanan darah
*** Membantu dalam pencegahan penyakit katarak




*** Meningkatkan prestasi atlit dengan mengendurkan otot kaki dari kekejangan
*** Mengekalkan kesihatan saraf dan otot dan menguatkan dinding kapilari
*** Menggalakkan kulit dan rambut menjadi sihat

***Mengurangkan risiko Alzheimer (nyanyuk)
*** Merendahkan kadar kolesterol
*** Membantu mencegah pertumbuhan abnormal sel terutama kanser
*** Meningkatkan pengeluaran air mani pada sesetengah lelaki
*** Juga dikenali sebagai ‘vitamin cinta’ kerana ia boleh membantu dalam perhubungan suami isteri


*** Membantu kawasan gelap areola mengecil dan warna puting menjadi cerah semula
*** Membantu mengurangkan kesakitan akibat pre-menstrual
*** Mengatasi masalah kedinginan dalam perhubungan suami isteri di kalangan ibu menyusu


KEKURANGAN VITAMIN E boleh menyebabkan :

***Mudah radang dan odema ( pengumpulan air dalam tisu), pada bayi.
***Penuaan kulit sebelum masa.
***Rambut gugur
***Anemia


***Banyak benefit untuk wanita lepas bersalin yang menyusukan bayi :mengurangkan bengkak susu jika diambil secara berterusan, puting yang luka akibat menyusu jugak akan recover dengan cepat. Dapat mengurangkan stretch mark hodoh di perut.

***Mengurangkan kesakitan bila PMS datang. Jadi baguslah untuk siapa2 yang mengalami PMS yang teruk.

***Mengurangkan parut luka di kulit 

***Bagus untuk jantung - mengembangkan pembuluh darah dan menghalang pembentukan darah beku dari berlaku.

***Boleh meningkatkan pengeluaran air mani bagi lelaki



Vitamin E Shaklee

***Mengandungi anti oksidan: membaiki peredaran darah dalam badan, menjadikan wajah berseri dan tak kusam, secara tak langsung, kulit bersih dari jerawat dan jeragat. 



***Melambatkan proses penuaan. Jadi sesiapa yang amalkannya akan awet muda & Kulit jadi flawless, berseri-seri, and shining. 



***Mencegah pertumbuhan abnormal sel seperti kanser and cysts : bertindak dengan cara melancarkan saraf.




***Dikenali jugak sebagai Vitamin Cinta sebab membantu masalah kedinginan antara suami isteri. 

***Membantu masalah pigmentation kulit. dapat mencerahkan kawasan areolar yang bertambah hitam jugak (bagi wanita lepas bersalin)

***Membantu dalam mendapatkan rambut yang cantik, sihat dan lebat.



Berminat nak mencuba Vita E Complex SHAKLEE…??


Whatsapp atau SMS Husna 017-718 7881
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...