Thursday, 25 September 2014

Advanced Joint Health Tablet (AJTH)

Advanced Joint Health Tablet (AJHT) mampu melegakan sakitsendi dan lutut.


Shaklee menyokong kesihatan sendi berpanjangan. Jangan biarkan sakit sendi menghalang anda dari bergiat aktif. Kini, dengan AJHT anda mampu mengekalkan sendi-sendi yang kuat, fleksibel dan mudah bergerak. AJHT mengandungi ektra unik Boswellia aktif dengan paten tertunta, ekstrak jagung dan nutrien penting lain termasuk zink, tembaga, mangan dan vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakkan.

Antara testimoni  AJHT..
"....Alhamdulillah..mak cakap lutut tak sakit dah..so suprise mak sakit lutut dah dekat 20tahun, kalau jalan pun sampai rangkat...syukur Ya Allah..saya akan pastikan emak dapat bekalan AJHT setiap bulan.."

Bagaimana AJHT memberi kesan seawal 5 hari..?


Kelebihan Advance Joint Health Tablet Shaklee 


1. Menyokong keselesaan sendi

Ekstrak Boswellia menghalang pembentukan bahan kimia daripada menyerang tulang rawan yang menyebabkan ketidakselesaan sendi. Bahan aktif utama ekstrak Boswellia ialan asid boswelik (AKBA, asid 3-asetil-11-keto-beta-boswelik) berfungsi sebagai anti-radang semulajadi. 

2.Bertindak sebagai kusyen
Ekstrak jagung membekalkan sumber yang pekat dengan glukosamina yang berfungsi meningkatkan sokongan kusyen sendi dan memelihara tulang rawan. Glukosamina merupakan komponen utama membina tulang rawan dan lendir bagi Memilihara tisu penyambung yang sihat

3. Memilihara tisu penyambung yang sihat
Zinc, tembaga, mangan dan vit C membekalkan sokongan nutrien untuk kolagen dan komponen tisu penyambung lain yang memberi kekuatan struktur terhadap sendi.


Keistimewaan Shaklee adalah :-


**SENTIASA BERKESAN

Ekstrak Boswellia yang digunakan dalam Shaklee AJHT bukan sahaja mengandungi asid Boswella AKBA yang pekat bagi menyokong keselesaan sendi, tetapi juga mengandungi bahan semulajadi lain daripada resin Boswellia yang mempunyai bioaktiviti yang lebih baik bila bergabung dengan berbanding AKBA sahaja.


100 % bebas kondroitin bagi penyerapan ekstrak jagung yang lebih baik. (Penyelidikan baru-baru ini menunjukkan yang sulfat kondrotin juga boleh mengganggu penyerapan ekstrak jagung dan glukosamina)


**SENTIASA SELAMAT

100% diperbuat daripada sayur-sayuran
Bentuk Kaplet yang mudah ditelan
Selamat dan Bebas Gluten


**SENTIASA MESRA ALAM

Pembungkusan yang bebas bisfenol-A dan dikitar semula.
Ramai yang mengaku selepas AJHT, lutut sudah tak mengeluarkan bunyi 'keriok-keriok' ! 
Cubalah AJHT... mungkin ia dapat menolong. Insyaallah.


Hasilnya menunjukkan bahawa5hari ke seminggu, anda sudah boleh merasai keberkesannya...Berminat nak mencuba AJHT?
Boleh Contact Husna disalah satu talian ye….

PM FB : Farzana Husna
Whatsapp or SMS 017-718 7881
Cod: Bandar Baru Uda, Kempas dan sekitar Johor Bahru


Testimoni Advanced Joint Health Tablet (AJTH)

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...