Friday, 19 September 2014

Rugi Tak Jadi Ahli Shaklee

Jom sertai Shaklee Sekarang...!!!

Rugi bagi anda yang mengamal produk Shaklee tapi tidak menjadi ahli Shaklee...
Kenapa..??

Jom ketahui sama-sama....


Beberapa perkara yang perlu anda tahu...bahawasanya...

Pertama, individu yang mendaftar sebagai ahli Shaklee hanya untuk mendapatkan faedah HARGA AHLI sahaja iaitu diskaun bebanyak 20-30 peratus dari harga runcit. Ahli jenis ini tak semestinya buat bisnes dan layak untuk mendapat konsultasi premium untuk 24 jam sehari dan seumur hidup!


Kenapa...??
Hal ini kerana....

*Bermula dari Mac 2014, pihak Shaklee telah menguatkuasakan secara tegas, harga ahli adalah untuk ahli Shaklee berdaftar dan harga runcit adalah untuk bukan ahli. Mana-mana pengedar Shaklee yang tidak mematuhi penguatkuasaan tersebut akan diambil tindakan tegas oleh pihak Shaklee.

Kedua, individu yang mendaftar bukan sahaja untuk menjadi pengguna produk dan mendapat diskaun harga tetapi juga untuk menjana pendapatan dari perniagaan produk Shaklee.


Jom kita ketahuai cara pendaftaran dan apa kelebihan setelah menjadi ahli Shaklee


Untuk menjadi ahli / pengedar Shaklee sangat mudah! Tidak memerlukan kos beribu ringgit untuk permulaan. Ya, betul!! Tak perlu sampai buat loan beribu ringgit pun nak join Shaklee. Yang perlu ada cuma sedikit kos permulaan yang rendah mengikut bajet anda.

Anda ada 2 pilihan untuk mendaftar…
1) Tak ada budget yang banyak..?? Anda boleh mula mendaftar dengan serendah RM65 untuk pendaftaran. Tambahan RM10 untuk pos kit keahlian ke Semenanjung Malaysia. RM20 untuk Sabah & Sarawak. Anda layak membeli dengan harga ahli terus pada pembelian kali pertama sekaligus pendaftaran juga. (Yang bestnya…setelah anda membuat pendaftaran sebagai ahli Shaklee..bagi dah dah kahwin…pasangan anda secara automatiknya menjadi ahli Shaklee…Untung kan…daftar 1…dapat 2..)



Kemudian anda akan mendapat sebuah beg yang berisi detail tentang semua produk Shaklee. 


2) Anda punya kos yang lebih tinggi? Berminat untuk mula mengedarkan barangan Shaklee untuk orang lain juga?
Beli barangan berjumlah minima 200UV dan ke atas untuk melayakkan anda memperolehi KEAHLIAN PERCUMA!

Ya..PERCUMA maksudnya anda tak perlu membayar RM65 tambahan utk pendaftaran.

Berapa anggaran nilai untuk barangan dengan 200UV point ni? Actually tiada nilai yang tepat dapat Husna nyatakan..sebab setiap barangan ada UV berbeza-beza walaupun harga sama. Anggarannya dalam rm650-rm700 (harga ahli). Maybe less, maybe higher. Kalau nak tahu lebih lanjut produk mengenai harga ahli Shaklee boleh rujuk dengan Husna ye..


Apa kelebihan menjadi ahli / pengedar Shaklee…??


1. Pembelian dengan harga ahli (jimat 15-20% dari harga pasaran)
2. Setiap pembelian, anda akan diberi points UV yang ditukar kepada cash setiap bulan*
3. Nikmati offer bulanan Shaklee (Hanya layak untuk ahli Shaklee sahaja)
4. Dan pelbagai lagi insentif/ganjaran menarik dari Shaklee
(terutamanya untuk yang serius)

  
Bonus Kumpulan Peribadi (21%)

Bonus Peribadi Bersih merupakan pendapatan yang dibayar oleh Shaklee berdasarkan jumlah PV Kumpulan Bulanan anda. Peratusan Bonus Peribadi Kasar diambilkira melalui UV kumpulan anda. Peratusan ini akan meningkat seiring dengan kenaikan tanggungjawab kepimpinan anda bila dimana anda menaja pengedar baru masuk ke dalam kumpulan anda. Untuk melayakkan diri menerima Bonus Peribadi, Pengedar mestilah mempunyai paling minimum 30 UV Peribadi dalam bulan pembayaran bonus.


Bonus Kepimpinan (sehingga 6 paras ke atas)
Anda layak menerima Bonus Kepimpinan apabila anda melahirkan Pemimpin Jualan yang baru di dalam organisasi anda (“break out”). Bonus Kepimpinan dibayar kepada semua Pemimpin Jualan yang layak dan menepati prestasi yang digariskan untuk bonus ini.
Bonus Kepimpinan dibayar berasaskan pada PV Kumpulan sehingga Pemimpin Jualan tahap ke-enam. Pembayaran bonus ini berasaskan jumlah sebenar Kiraan Mata pada Tahap Pertama (First Level Point Count) dalam kumpulan tersebut.

Insentif Coordinator (sehingga 1.5%)

Bonus Insentif Khas Shaklee (Insentif Coordinator) merupakan satu insentif dan ganjaran bagi prestasi perniagaan cemerlang yang ditawarkan kepada pangkat Coordinator dan ke atas, yang layak.

PROGRAM KERETA
Program Subsidi Kereta Shaklee ialah program insentif yang ditaja khas oleh Shaklee untuk semua para Pemimpin Jualan Shaklee yang menepati syarat-syarat yang ditentukan.

Pemimpin Jualan yang menepati syarat kelayakan akan mendapat kredit kereta setiap bulan dimana mereka perlu memenuhi syarat perlaksanaan Program Kereta ini secara minimum.

PROGRAM KONVENSYEN
Sebaik sahaja anda mencapai pangkat Supervisor, anda telah mula mendapat mata terkumpul untuk Program Konvensyen Shaklee. Destinasi dan kelayakan UV bagi setiap konvensyen berbeza pada setiap tahun.

PROGRAM MELANCONG
Berpeluang Melancong / menunaikan umrah dgn pembiayaan shaklee sekiranya anda berjaya memenuhi syarat2 yg ditetapkan.

Kelebihan berdaftar dengan Husna
Mereka yang register dengan Husna, Husna akan masukkan mereka dalam sebuah group Shaklee di Facebook. Dalam group ini, anda akan didedahkan dengan rahsia-rahsia bagaimana menjalankan business secara online. Di sini juga, anda akan membaca testimoni Rahsia Kejayaan ramai orang yang sudah berjaya dalam perniagaan online ini. Di situ, anda boleh dapatkan bantuan khidmat nasihat. Apa yang perlu dilakukan untuk memulakan perniagaan online/offline.




Berminat untuk menjadi Ahli Shaklee bersama Husna..?
Wasap or SMS 017-718 7881

SHAKLEE INDEPENDENT DISTRIBUTOR



ID NO: 986791


NURUL HUSNA DALI.
COD: SEKITAR JOHOR BAHRU, BANDAR BARU UDA…

Anda juga boleh tanya sebarang kemusykilan anda tentang Shaklee pada Husna ye...jangan malu2 dan segan2 ye...Kalau x anda sendiri yang rugi...

Jom sihat dan cantik bersama Shaklee...!!!


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...