Friday, 26 September 2014

Set Resdung Shaklee


Ramai di antara kita mempunyai masalah resdung yang menyebabkan kulit muka tidak licin, berjerawat , berjeragat dan bernanah. Pelbagai rawatan telah digunakan tetapi masih tidak menunjukkan kesan yang memberangsangkan.  Shaklee menyarankan Set Resdung Shaklee untuk mengatasi masalah penyakit resdung ini. Dalam istilah perubatan, penyakit resdung dikenali dengan nama sinusitis. Masyarakat kita lazimnya menganggap penyakit ini tidak berbahaya kerana tidak mengetahui kesan resdung ini. Sebenarnya resdung ini sangat merbahaya sekiranya dibiarkan menjadi kronik ia boleh menyebabkan komplikasi kepada otak dan boleh membawa maut!

Set Resdung Shaklee Sebagai Rawatan Penyakit Resdung


 Alfalfa Complex
Berfungsi mengurangkan tahap keradangan penyakit resdung (sinuisitis).
Ramuannya yang kaya dengan sumber klorofil dapat membantu mengurangkan tahap keradangan daripada alergi (allergy), gegata (hives) dan resdung (sinuisitis).
Namun begitu, mereka menghidap penyakit SLE tak digalakkan mengambil alfalfa sebagai suplemen.

B Complex
Kandungan B6 dalam B Complex berperanan penting untuk memulihara selaput lendir agar kekal sihat dan membantu penghasilan antibodi badan.
Bertindak sebagai anti-stress. Apabila resdung menyerang, B Complex akan menjadi penstabil hormon dan penenang semulajadi bagi mengurangkan kesakitan di bahagian muka.
Membantu dalam membina protein dalam tubuh.

Vitamin C
Ia berfungsi sebagai antioksida yang unggul dalam meningkatkan antibodi dan daya tahan (imuniti) seseorang menghadapi serangan penyakit.
Mempercepat proses penyembukan tisu tubuh.
Vitamin C memastikan proses pemuliharan proses metabolisme dalam tubuh berfungsi dengan baik dan sempurna.
Jangan berlengah untuk mencuba Set Resdung Shaklee bagi mengatasi masalah resdung anda. Produk Shaklee adalah produk semulajadi dan bebas dadah. Hakikatnya, penyakit resdung ini jika dibiarkan melarat akan menjadi kronik dan boleh menyebabkan komplikasi kepada otak dan membawa maut!

Berminat unruk mendapatkan Set Resdung Shaklee..?
Boleh hubungi Husna disalah satu talian ye...

PM FB: Farzana Husna
Whatsapp or SMS 017-718 7881
Email: nunafarzanahusna@gmail.com
Cod: Bandar Baru Uda, Kempas dan sekitar Johor Bahru.

Fanpage: Husna Healthy & Beauty


1 comment:

  1. Norsyilawati Pauzi18 November 2014 at 11:35

    kak ad x jual kayu yg blebakar kluar asap tu..dh lme cri tp xjpe lh..nk sgt...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...