Saturday, 25 October 2014

Coklat Love Habibi

Sering lemah dan tak bermaya..?



DULU BADAN LESU, LEMAH, LEMAU..PERUT BUNCIT PENUH ANGIN, PERIOD TAK LANCAR SANGKUT SETIAP BULAN..

Kini TIDAK lagi..semua masalah selesai hanya
dengan mengunyah COKLAT! apakah COKLAT ajaib
ini??

COKLAT LOVE HABIBI pujaan hati..
bukan sekadar COKLAT tetapi COKLAT
berkhasiat yg membantu memecahkan lemak di
badan..

Masalah:

* Kerap sakit kepala,
* Badan akan berasa letih tanpa sebarang sebab,
* Susah bangun tidur,
* Berat badan meningkat, kehadiran selulit,
* masalah jerawat, banyak angin dalam badan,
* keliling mata gelap dan lain2

Anda ade tanda2 ini? penyelesaian nya adalah dengan :-
>> COKLAT LOVE HABIBI…

CLH ni akan merasa tindak balas sedemikian :

* Kerap Sendawa buang angin
* Melawaskn pembuangan, jika perut buncit, CLH membantu mengempiskan perut anda
* Kerap kencing kerana CLH buang toksin dlm badan
* Meningkatkan mood bersama
* Melancarkan sistem perjalanan darah dalam badan
* Melancarkan haid
* menghilangkan senggugut..

TESTIMONI 1:

“Tadi agen Ekin Call , cerita yang Haid dia dah datang selepas berbulan x datang dan hari kedua dia keluar berlambak2 macam paip bocor ! ^__^ Sampai 5 – 6 kali kena tukar Pad , bila kita tanye
agaknya effect dari Jamu ape dye kata COKLAT LOVE HABIBI Jadi kalau ade sesiapa yang rasa nak tunggu Jamu aku dara tunggu la , yang tak boleh tunggu elok lah ambil COKLAT LOVE HABIBI
Kita tanye lagi , senggugut ade tak , dye kata YILEK !
Saya suka! saya suka!.”

TESTIMONI 2:

“salam kak cantik..nk bgtau about CLH…Meme tbaek le…dlm 2hari lpas sy keja mlm..sy keja 4mlm…ari 1st keja mlm,mate ngantok gler2.sy sik tdo jep.sib bek keja xbyk.2nd night p0n same,sik
tdo jep,pdahal siang da tdo puas…then ari ketiga tu sblum g keja mkn CLH….perggghh..mate bjaga smpai pg.xtdo lgsung…mmg penangan die tbaek la..hu5… meme tbaek..hu5…slalo lau keja mlm mmg ngantok gler2…pdhal siang da puas tdo..ari ptama ngn
kdua tu sy xmkn p0n clh tu…bler da mkn xleh tdo..hahaha..segor mate smpai ke pg..sakit kpale p0n da xda ag..ske sgt2.”

TESTIMONI 3:

bestnya amalkan CLH nie.memandangkan JAD tgh ketandusan stock ,mmg amalkan CLH nie jer skrg..pembuangan lawas,yg paling best tu breast & punggung rasa makin mantap..lps mkn CLH nie
asyik buang angin,sendawa x henti2..badan rasa ringan,perut makin kempis..xde lagi rasa sebu2 tuh.amalan wajib k ju setiap awal pagi n ptg..malam lak k ju jadi hyperaktif.sbb tu k ju blh
berjaga sehingga 3@4 pg..Anak2 pun cuba mkn CLH nie. Allhamdulillah..ank yg sulong dh kurang beratnya 2 kilo..padahal baru amik seminggu.xde lagi ngantuk2 bila balik
sklh.huh!!aktif semacam jer k ju tgk..Alhamdulillah dgn izinNya

Jangan segan untuk berkongsi masalah dalaman anda jika tidak mahu menanggung derita zahir & batin...

Dapatkan khidmat nasihat penjagaan dalaman wanita dari Pakar JAMU SUSUK DARA sekarang...

>> Jgn PERCAYA cakap saya tapi cubalah sendiri !! <<

Harga Coklat Love Habibi JSD RM48

Berminat untuk mencuba Coklat Love Habibi JSD...?

Boleh cantact Husna disalah satu talian ye…

Whatsapp or SMS 017-718 7881
Cod: Bandar Baru Uda, Kempas, dan Sekitar Johor Bahru




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...