Saturday, 25 October 2014

Masker Vagina

Anda menghadapi masalah sebegini..??



BERITA BAIK!!!

Khas kepada wanita-wanita, anak dara, ibu mengandung yang selama ini di belenggu dan di hantui dengan masalah miss v :

~BERBAU
~KEPUTIHAN
~FARAJ LONGGAR
~BECAK
~GATAL-GATAL

>>>100% TERBUKTI BERKESAN,DI YAKINI JUTAAN WANITA<<<

Dengan MASKER VAGINA..segalanye akan berubah..MASKER VAGINA bukan sahaja b0leh menyelesaikn masalah anda di atas, malah ianya juga mbantu miss v

~kembali KETAT
~kembali TEGANG
~kembali PINKISH
~kembali SIHAT
~kembali DARA

MASKER VAGINA juga bukan hanya untuk vagina dan perempuan sahaja ye puan-puan...ianya juga b0leh di gunakan kepada semua g0l0ngan yang mempunyai masalah:
~ECZIMA
~KETIAK HITAM
~CELAH PEHA HITAM
~BUASIR
~BISUL PADA MISS V

segalanye hanya dengan MASKER VAGINA RM25 SAHAJA!!!

TAHUKAH ANDA MENGAPA PRODUK NI HEBAT SEBAB KANDUNGANNYA dari :-
daun sireh, cengkih, manjakani, bunga rose putih dan serapat yang di jemur selama 2 minggu kemudian digiling dijadikan serbuk. dipacking kecil2 untuk memudahkan penggunaan kita semua..xyah susah nk g cari bahan2 ni kat hutan rimba tu..semua dh tersedia..beli n guna..jimat masa jimat tenaga n memudahkan..SELESAI MASALAH. Bukan ini yang anda CARI BUKAN ???

KENAPA MASKER VAGINA NI BEST??


>> sbb dia bykkk sgt khasiatnyaa..apa khasiat nya? meh nak citer..

1. masker vagina utk miss v:-
>> merapatkan lubang vagina, menjadikan permukaan vagina halus
>> menghilangkan gatal2 pada vagina
>> menarik keluar keputihan
>> menegangkan vagina, penggunaan berterusan akan mencerahkan kwsn vagina dan mengembalikan warna pink sebenar
>> Area sensitif faraj akan kembali membukit tegang dan akan meningkatkan kemahuan syahwat

2. Masker vagina untuk kulit:
>> menghilangkan rasa gatal2 pada mana2 bhg kulit
>> mengecutkan dan mengeringkan luka2 dan kudis pada kulit dan sel2 kulit mati akan tertanggal setelah kulit kering
>> menghaluskan bhg kulit yg berparut

3. Masker vagina utk celah2 yg gelap:-
>> mencerahkan bahagian yg gelap seperti di bwh lengan, pelipat bwh lutut, celah peha, leher

4. Masker vagina utk kanak-kanak:-
>> menghilangkan ruam lampin
>> menghilangkan kesan gatal digigit nyamuk
>> memulihkan eczema pada kulit

5. Kegunaan lain:-
>> mengecutkan buasir
>> memudarkan panau

MACAM SUSAH NAK GUNA..sape kata..KALAU TAU SENANG JE
Langkah pemakaian masker vagina bg anak dara atau utk rawat keputihan, atau utk kesihatan vagina
1- dapatkan masker vagina "susuk dara"..lap miss v kering
2- celupkan 1 jari anda ke dalam bungkusan
3- pastikan magic powder melekat di jari anda
4- sapukan di seluruh permukaan luar vagina mcm bedak

Langkah pemakaian masker utk scrub hitam2...
1-basahkan faraj, then ambil sedikit dan gosok macam scrub..
2-kemudian bilas..Lepas dah keringkan badan dengan tuala lepas mandi.. sapu semula masker di tempat hitam tersebut n biarkan..masa mandi nanti baru cuci..

Tips nak pakai masker vagina bagi yang dah berkahwin
1-lepas mandi sebelum pegi kerja.sapukan mv pada permukaan faraj
2-sapukan juga pada bukit kecil yg sensitif agar bukit kecil yg layu itu akan segar bugar seperti anak dara..
3-akhir sekali oleskan dengan jari tengah masukkan separuh jari ke dalam lubang faraj..pusing2kan jari anda.aarr yg ni la baru nk rasa ketat..kalau setakat sapu saja tak jadi puan-puan sayang oiii.Pastikan lepas 2 hari korek keluar kotoran dalam vagina..jgn di simpan..kalau tidak boleh menjadi kuman


Harga Masker Vagina JSD RM25

Berminat untuk mencuba Masker Vagina JSD...?
Boleh cantact Husna disalah satu talian ye…

Whatsapp or SMS 017-718 7881
Cod: Bandar Baru Uda, Kempas, dan Sekitar Johor Bahru




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...