Sunday, 9 November 2014

Rapibust Breast Enhancement

Besarkan dan tegangkan Breast dengan Rapibust Breast Enhanment



Rapibust Breast Enhancement adalah masker revolusioner yang boleh memperbesarkan dan mengencangkan payudara. Dengan mengandung gel collagen murni yang akan membantu merangsang pertumbuhan payudar agar menjadi kencang dan berisi. Cara pemakaiannya praktis dan mudah.

# Anda dpt melihat kesan yang ketara dan effective!
Mask ini juga dpt melembapkan kulit semasa proses penegangan dan memejalkan struktur payudara!

# Kolagen Mask Payudara terbaru di dunia yang dapat memperbesar payudara dan menegangkan payudara yang lendur anda HANYA dalam waktu 10 hari.

# Ia bebas daripada hormon, ubat-ubatan, dan bahan-bahan berbahaya yang lain! Tiada kesan sampingan juga!

# Masker payudara mengandungi protein peptida yang boleh membekalkan protein kepada payudara kita dan mengembalikan metabolisme normal sel-sel

# Natrium asid hyaluronik dalam masker kolagen payudara dapat meningkatkan metabolisme payudara, menjadikan payudara anda berkulit lembut, licin dan bebas dari kedutan, meningkatkan keanjalan dan mencegah penuaan payudara.

Keistimewaan Rapibust: Mask Kolagen yang dipakai mula menyedut dalam masa 5 minit , 8 jam kemudian akan penuh terserap ke dalam payudara 3 rawatan akan menambahkan saiz payudara Selepas berhenti memakai, tidak akan kembali ke saiz asal, perubahan payudara itu adalah kekal! Ini adalah kerana kolagen dalam mask itu sudah penuh diserap dalam Tiada bahan toksik, tiada hormon, tiada bahan-bahan yang berbahaya, Komponen keberkesanan di dlm mask itu boleh diminum.
Ia bebas daripada hormon, ubat-ubatan, dan bahan-bahan berbahaya yang lain! Tiada kesan sampingan juga!

Cara pakai:
1. letakkan rapibust ke dalam bra (lapik span utk mengelakkan bra basah)
2. pakai kembali bra anda
3. pakai selama 8 jam atau sampai rapibust kering, kemudian tanggalkan dan blh ganti yang baru

Anda dapat membesar dan menegangkan payudara anda tanpa makan ubat dan tanpa sapu cream!
 

Harga Rapibust Breast Enhancement: sekotak RM35(SM), RM39(SS)

Promosi: 3kotak RM65(SM), RM69(SS)
Free Postage..

Berminat untuk mendapatkan Rapibust Breast Enhancement
..?
Boleh contact Husna disalah satu talian ye…

Whatsapp or SMS 017-718 7881

Code: Bandar Baru Uda, Tampoi dan sekitar Johor Bahru.



Jika berminat boleh buat pembayaran no akaun di bawah…
MayBank – 1590 210 70424 (NURUL HUSNA DALI)
@           
CIMB-70455 22638 (NURUL HUSNA DALI)
                               
Email: nunafarzanahusna@gmail.com

HP: 017- 718 7881

Lepas bank in, PM facebook, Whatsapp or SMS Husna:

Nama: Alamat: No hp: Produk & Kuantiti: Amount & Bank in bank mn:
Husna akan buat penghantaran selepas menerima MAKLUMAT & BUKTI PEMBAYARAN YANG LENGKAP.

**PENTING – JANGAN BUANG SLIP BANK / BUKTI PAYMENT selagi barang belum diterima**
**Selepas proses pengeposan dilakukan, Husna akan beri no track sebagai rujukan..TQ..




3 comments:

  1. Saya nak cuba rapid bust nie sis....nak tegang kan breast

    ReplyDelete
  2. Norsyilawati Pauzi13 November 2014 at 15:30

    sy nk try jgk lh..mcm best je..hehe

    ReplyDelete
  3. Wah! Nak try la mcm best jer..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...