Monday, 19 January 2015

Masker Vagina Jamu Susuk Dara

Rawatan Khusus Untuk Miss V


Khas kepada wanita-wanita, anak dara, ibu mengandung yang selama ini di belenggu dan di hantui dengan masalah miss v :

~BERBAU
~KEPUTIHAN
~FARAJ LONGGAR
~BECAK
~GATAL-GATAL

>>>100% TERBUKTI BERKESAN,DI YAKINI JUTAAN WANITA<<<

Dengan MASKER VAGINA..segalanye akan berubah..MASKER VAGINA bukan sahaja b0leh menyelesaikn masalah anda di atas, malah ianya juga membantu miss v 

~kembali KETAT
~kembali TEGANG
~kembali PINKISH
~kembali SIHAT
~kembali DARA

MASKER VAGINA juga bukan hanya untuk vagina dan perempuan sahaja ye puan-puan...ianya juga b0leh di gunakan kepada semua g0l0ngan yang mempunyai masalah:
~ECZIMA
~KETIAK HITAM
~CELAH PEHA HITAM
~BUASIR
~BISUL PADA MISS V


Segalanye hanya dengan MASKER VAGINA RM25 SAHAJA!!!

TAHUKAH ANDA MENGAPA PRODUK NI HEBAT SEBAB KANDUNGANNYA dari :-
daun sireh, cengkih, manjakani, bunga rose putih dan serapat yang di jemur selama 2 minggu kemudian digiling dijadikan serbuk. dipacking kecil2 untuk memudahkan penggunaan kita semua..xyah susah nk g cari bahan2 ni kat hutan rimba tu..semua dh tersedia..beli n guna..jimat masa jimat tenaga n memudahkan..SELESAI MASALAH.

Kelebihan Masker Vagina JSD:

1. masker vagina utk miss v:-
>> merapatkan lubang vagina, menjadikan permukaan vagina halus
>> menghilangkan gatal2 pada vagina
>> menarik keluar keputihan
>> menegangkan vagina, penggunaan berterusan akan mencerahkan kwsn vagina dan mengembalikan warna pink sebenar
>> Area sensitif faraj akan kembali membukit tegang dan akan meningkatkan kemahuan syahwat

2. Masker vagina untuk kulit:
>> menghilangkan rasa gatal2 pada mana2 bhg kulit
>> mengecutkan dan mengeringkan luka2 dan kudis pada kulit dan sel2 kulit mati akan tertanggal setelah kulit kering
>> menghaluskan bhg kulit yg berparut

3. Masker vagina utk celah2 yg gelap:-
>> mencerahkan bahagian yg gelap seperti di bwh lengan, pelipat bwh lutut, celah peha, leher

4. Masker vagina utk kanak-kanak:-
>> menghilangkan ruam lampin
>> menghilangkan kesan gatal digigit nyamuk
>> memulihkan eczema pada kulit

5. Kegunaan lain:-
>> mengecutkan buasir
>> memudarkan panau

Cara Guna Masker Vagina JSD:
Langkah pemakaian masker vagina bg anak dara atau utk rawat keputihan, atau utk kesihatan vagina
1- dapatkan masker vagina "susuk dara"..lap miss v kering
2- celupkan 1 jari anda ke dalam bungkusan
3- pastikan magic powder melekat di jari anda
4- sapukan di seluruh permukaan luar vagina mcm bedak

Langkah pemakaian masker utk scrub hitam2...
1-basahkan faraj, then ambil sedikit dan gosok macam scrub..
2-kemudian bilas..Lepas dah keringkan badan dengan tuala lepas mandi.. sapu semula masker di tempat hitam tersebut n biarkan..masa mandi nanti baru cuci..

Tips nak pakai masker vagina bagi yang dah berkahwin.
1-lepas mandi sebelum pegi kerja.sapukan mv pada permukaan faraj
2-sapukan juga pada bukit kecil yg sensitif agar bukit kecil yg layu itu akan segar bugar seperti anak dara..
3-akhir sekali oleskan dengan jari tengah masukkan separuh jari ke dalam lubang faraj..pusing2kan jari anda.aarr yg ni la baru nk rasa ketat..kalau setakat sapu saja tak jadi puan-puan sayang oiii.Pastikan lepas 2 hari korek keluar kotoran dalam vagina..jgn di simpan..kalau tidak boleh menjadi kuman

Harga Masker Vagina Jamu Susuk Dara: RM30(SM), RM35(SS)
Free Postage..

Free 2pcs Shiseido Masker (Selagi Stock Masih Ada)

Berminat untuk mendapatkan Masker Vagina Jamu Susuk Dara..?
Contact Husna disalah satu talian ye..

Whatsapp or SMS 017-718 7881


Pengedar: Bandar Baru Uda, Tampoi, Kempas, Skudai dan sekitar Johor Bahru..

Produk semestinya original, berkualiti dan harga murah mampu milik.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...