Sunday, 8 March 2015

Intimate Gel Jamu Susuk Dara JSD

Semakin Intim hanya dengan Intimate Gel Jamu Susuk Dara JSD


SUAMI MAU... ISTERI KAKU..???
KERING & LAYU DI TASIK MADU..???
Cam pernah dengar je ayat ni kan...

Intim gel terlaris di pasaran...
500% terbukti berkesan...
Menjadi idaman setiap isteri...dambaan setiap suami...!!

Kelebihan Intim Gel Jamu Susuk Dara:



Selain itu, Intimate Gel Jamu Susuk Dara JSD juga:
1.Boleh bawa solat.
2.Boleh di gunakan untuk menyegarkan miss v.
3.Kecil, b0leh bawa ke mana2 mcm mv....
4.Ade kelulusan KKM..
5.Boleh membantu masalah kurang ghairah ketika bersama suami..
6.Boleh merawat masalah faraj kering


Tips pemakaian lengkap utk menyegarkn miss v sewaktu bekerja 

(kat rumah/office):

1. Cuci celah2 miss v dgn cool medicated feminine wash dan lap kering guna kain lembut/tissue.
2. Dapatkan intim gel dan sapukan di luar lubang faraj untuk menyegarkan.
3. Untuk mengetatkan (picit sebesar duit 10sen) insert ke dalam faraj.
4. Jika ada terasa gatal2 d bahagian celah2 peha kat bikini line tu, sapukan masker vagina.

Cadangan:
*Intim gel boleh di gunakan setiap hari sebagai penyegar atau sebelum bersama.

*Penggunaan miss v intimgel susuk dara juga untuk menghilangkan keputihan kering, menghilangkan kegatalan faraj, mengaktifkan sensitiviti dinding faraj dan menghilangkan kuman kencing.

*Bagaimana kondisi keputihan kering.
1. Gatal - gatal dalam faraj yang tidak berlendir
Atau
2. sakit di faraj ketika melakukan hubungan kelamin.

Bagaimana miss v intimgel susuk dara membantu?
Gel ini membantu mencairkan kerak keputihan kepada cecair untuk memudahkan dibuang dari pangkal rahim dan celahan dalam faraj

i. sapuan gel kedalam faraj selepas membersihkan hadas kecil atau besar.
ii. akan berlaku tindak balas faraj tiba - tiba menjadi sangat gatal dan berair.
iii. keputihan akan mula turun dan keluar dari lubang faraj.
iv. air keputihan yang keluar akan merenyam.
v. selesai habis air keputihan keluar. Anda diyakini bebas dari keputihan kerak.

Berapa lamakah proses ini berlaku?
Dari faraj yang kering kepada faraj yang tiba - tiba sangat basah mengambil masa 3 hari ke seminggu. Untuk proses rawatan ini.

**Digalakkan menggunakan pantyliner untuk kesegaran.


Harga Intim Gel Jamu Susuk Dara: RM56

Berminat untuk mendapatkan Intim Gel Jamu Susuk Dara..?
Contact Husna disalah satu talian ye.. 
Whatsapp or SMS 017-718 7881
Page FB: Husna SuriRumah

Pengedar: Bandar Baru Uda, Tampoi, Kempas, Pasir Gudang, Senai, Skudai dan sekitar Johor Bahru..

Pos ke seluruh Malaysia.

Produk dijamin original, berkualiti dan harga murah mampu milik...!!



Testimoni Intimate Gel Jamu Susuk Dara JSD


"Keputihan dah kurang..xde becak lagi..miss v grip..."
Miss V grip...bestnya...

"Kencing kotor dapat sattle hanya dengan Intim Gel JSD"

"Keputihan dah takde hanya dengan Intim Gel JSD"

"Fuuuuhhh....hubungan intim sampai third round dengan Intim Gel JSD ni"
Wajib cuba ni...!!!


Intimate Gel Jamu Susuk Dara JSD

Intimate Gel Jamu Susuk Dara JSD

Intimate Gel Jamu Susuk Dara JSD

Intimate Gel Jamu Susuk Dara JSD

Intimate Gel Jamu Susuk Dara JSD

Harga Intim Gel Jamu Susuk Dara: RM56

Berminat untuk mendapatkan Intim Gel Jamu Susuk Dara..?
Contact Husna disalah satu talian ye..

PM FB: Farzana Husna
Whatsapp or SMS 017-718 7881
Page FB: Husna SuriRumah

Pengedar: Bandar Baru Uda, Tampoi, Kempas, Pasir Gudang, Senai, Skudai dan sekitar Johor Bahru..

Pos ke seluruh Malaysia.

Produk dijamin original, berkualiti dan harga murah mampu milik...!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...