Wednesday, 8 April 2015

Jamu Perawan

Tak Sampai 1 Jam Miss V Dah Ketat Dengan Jamu Perawan




Kami membantu kembalikan perawan anda.
Bagaikan malam pertama, siang terbayang, malam merindu kasih
Dengan Jamu Perawan 3 in 1

KHASIAT JAMU PERAWAN:-

**Merawat keputihan dan lendiran yang banyak
**Menyempitkan rahim dan ketat seperti perawan
**Merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang dan selepas bersalin
**Mengecutkan peranakan
**Menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita
**Melancarkan peredaran haid
**Vagina akan berbau harum semulajadi
**Kencing Manis
**Darah Tinggi
** Gout

**Melawaskan pembuagan air kecil dan air besar
**Kulit akan menjadi kemerahan dan gebu serta tegang
**Anti jerawat
**Dapat mengembalikan awet muda
**Menegangkan bibir faraj yang telah kembang dan kendur
**Sengugut
**Menambahkan tenaga batin
**Memulihkan urat saraf
**Merawat payu dara kembali tegang dan pejal kemerahan (montok)
**Merawat payudara ( KANSER )

**Anti kanser
**Sakit lutut
**Kebas kaki tangan
**Senak kembung
**Angin medu
**Lenguh sendi


Jamu Perawan ini dihasilkan secara tradisional dan diperbuat daripada campuran herba yang semulajadi 100% HALAL dan SUCI. Tidak menggunakan bahan kimia. Sesuai juga untuk remaja dan dewasa.

Cara untuk mengamalkan Jamu Perawan :

1. Untuk merawat keputihan, lendiran yang banyak & berbau masam
hendaklah makan 3-5 biji sehari selepas makan. Insert sebiji jamu pil sebelum tidur dan cuci apabila bangun pagi. ( Anak dara tidak digalakkan insert ) 

2. Untuk memontokkan badan disamping menjaga kecantikan dalaman serta kemutan yang padat dan kuat
 boleh makan 4 biji pagi dan malam selepas makan. 

3. Untuk ibu yang selepas melahirkan serta menyusu badan 
makan hanya sebiji jamu sahaja, jika tidak panas boleh tambah 1biji lagi. Pastikan mengambil Jamu Perawan selepas waktu makan. 

4. Bagi yang keguguran atau selepas pembedahan 
makan 4-5 biji Jamu Perawan waktu pagi dan malam. 

5. Untuk mencantikkan dan memperkemaskan bibir faraj
 rendam 2 -3 biji Jamu Perawan di dalam air suam sehingga kembang & hancur, cuci di bahagian bibir faraj dan dalam vagina . 

6. Untuk kepuasan seks
 masukkan sebiji jamu perawan di dalam faraj seboleh jari dan jangan kemut semasa insert dilakukan. Tuggu 1 – 2 jam pintu rahim akan mengecut, ketat dan laluan akan menjadi sempit, hubungan akan kembali seperti malam pertama, bagaikan perawan yang menawan.

DUDUK MENCANGKUNG~ MASUKKAN 1 BIJI KE DALAM FARAJ DENGAN MENGGUNAKAN JARI MANIS SEHINGGA BERASA SELESA ( jgn kemut vagina semasa insert sedang dilakukan, lepaskan nafas dan terus insert dgn cepat ) JAMU PIL ITU AKAN HANCUR DENGAN SENDIRI, TIDAK PERLU DIPECAHKAN DAHULU.SISA JAMU AKAN KELUAR SENDIRI. Ps – Anak dara dilarang insert ye.. ~ JAMU ini adalah persediaan Tradisional buatan Kampung 100% pior Herba tiada kesan sampingan. Tiada expired, kualiti Jamu Pills ini akan tahan lebih lama jika tidak terdedah dari cahaya matahari dan juga angin 

 7. Untuk planning family 
Amik 3biji setiap malam dan amik lagi 3biji selepas bersama..malam bersama je tambah lagi 3biji ye..kalau tak bersama makan cam biasa setiap mlm. 

Perlu diingatkan sekali lagi, anak dara tidak boleh insert jamu ini. Ibu yang mengandung juga tidak dibenarkan amal & insert jamu ini. 



JAMU PERAWAN HANDMADE ~ 3 IN 1 KESAN AWET MUDA dan MENGEKALKAN KEPERAWANAN  
Ramuan Jamu Perawan: a) Daun Mas Cotek b) Manjakani c) Nenas Batu d) Ibu Gamat e) Madu Lebah f) Akar Kayu Sari Rapat. Pil ini dihasilkan secara manual dan diperbuat daripada campuran herba tradisional semulajadi 100% HALAL dan SUCI. TIADA BAHAN KIMIA ~

Harga Jamu Perawan: RM45.00
Promosi: RM35.00(SM), RM39.00(SS)
Free Postage

Boleh contact disalah satu talian ye..
PM FB: Farzana Husna
Whatsapp or SMS 017-718 7881
Page FB: Husna SuriRumah

Pengedar: Johor Bahru, Bandar Baru Uda, Tampoi, Kempas, Pasir Gudang, Senai, Skudai dan pos ke seluruh Malaysia. 


Produk dijamin original, berkualiti dan harga murah mampu milik...!!



Testimoni - Testimoni Jamu Perawan.




Testimoni Jamu Perawan 1

" as salam kak ! ,arini pg2 kakak saye call smbl melalak!katenye die pg psg alat pncegah khamilan n yg lawaknye doktor yg psg tu tkejut sbb baru hari ke-38 BERPANTANG da ketat lain mcm!bkn men pyh lg nk mskkn alat tuh!!hik3x.ni sume penangan jamu PERAWAN kak lah!die hepi sgt saye suggest kat die jamu PERAWAN tok die amalkn dlm pntng..soooo kak ..thank you a lot sbb bekongsi rahsie 'perawan' dgn kami!weeeeeeeeeee!:)
  
Testimoni Jamu Perawan 2

" sis saje nk kngc cte..rahcyakn name sy ye laling..sjak sy mkn JP n JPA ni sy pny mis V terase ketat n xde bau bla brsame Hubby pun kata 'Ketat padat n sedapp' hehe Malu saya..tp smlm hubby pnya lah gans coz sy inset jamu wk2 mlm selng sehari Fuh x trkata Terangkat beb..sy pnya bontot n atas rase padat n brdenyut2 so kpd kaum2 HAWA yg blm bli jamu perawan ni cpt2lh dptknnya..rugi sape yg x mencba..ok tq sis Ingt ya awak Jgn tlis name sy kat wall awak "
Nama dirahsiakan . Ty Testimoni.... ^_*

Testimoni Jamu Perawan 3

"ai....bz...juz wan to tel u dat,ur mdicine is superb n power...i try it on wed nite...gosh it realy mke me stisfied..includin d oil dat my hubby try..me hav a lot of water,bt wen i insert its dry..n cn feel it..my huby also happy...i guess we wil oder again frm u...thnks..."

Testimoni Jamu Perawan 4

thanx sis..terbaik..semalam rasa cukup ketat dan padat..berbeza..badan pun dah tak rasa lenguh2 dah..sy makan sebiji je sehari sebab menyusu anak..itu pun dah ada perbezaan yg besar..

Testimoni Jamu Perawan 5
Nk b'ceta psl JAMUPERAWAN yg akk order bru2 ni..

t.kasih la bbnyk niey pknlkan jamu tu mmg terbeakkk punyer... Hehehe... Suami xputus2 mmuji s'mse bsma N akk xtau nk ckp pe lg..
cuma tq vry3 much... xpnh jpa jamu sehebat ni... ade tp kite mkn tu mmkan lme sket bru npk kesannyer.. JP ni 3hari je kte dh rse kesannyer.. yeahhh... SUAMI SENYUM SOKMO.... Hehehehee... 

Testimoni Jamu Perawan 6
as'kum,hai kak....aku dah ada 2 org testimonil...kata bdorg nya.bnr2 panas jamu 2 smpai terasa fit masa buat hubungan intim.iath bdorg bgtau aku laki bdorg bepuas hati selapas merasai nya semlm.kmi bepuas hati dgn jamu yg kita jual 2.tq telah menjual ubat 2 tmpt ku ka...aku
 harap ramai lagi yg mau cuba ubat jamu perawan ni.BEST SGT LAH.....

Testimoni Jamu Perawan 7
heee snang je sis f yg mgoder mningkat ada leeee tew as we know our hby hv a gret smile woooow gito loys boleh pkai mlalui 2 rongga heee, its good siapa yg kn mcuba d alu2kn lets hv a try n u cn fl d different then

Testimoni Jamu Perawan 8
ahahaha btul2 i dh try jamu since fbuary...nyasal sapa nda try...

Testimoni Jamu Perawan 9
kpda para2 isteri yg ada dluar sna.cuba lah ubat jamu perawan ni sekali....pasti para suami anda hendak mau lagi.....krna ubat ni akan membuat hati suami anda merasa puas yg tak terkata.....

Testimoni Jamu Perawan 10
sukses plg keputihan nda ada g mmmg nyaman
hahahha kpisan ku lenx telampau sampit olehnya

Testimoni Jamu Perawan 11
Hai sis. Thanks 4 the jamu ah. Selama ne Me mnghidap keputihan yg serius & kitaran haid me nda normal. Alhamdulillah since sis rek0men kn jamu perawan, me mngamal kn mkn 2biji tiap2 pgi sblum brus gg & dah 2 bulan kitaran haid me bebalik normal smpai hari ane. Keputihan pun bnar2 hilang. NO MORE PANTY LINER. Tq sis.. Will book again soon.

Testimoni Jamu Perawan 12
ahahaha....yg bestnya 4 yg sdh kwin nda pyh tgu lama just insert sbiji n wait 2-3 hrs only grenti puas hty hehehe.....bdn rsa segar..

Testimoni Jamu Perawan 13
Hi sis! :p rugilah urg yg nda bli jamu ne sis. Aku insert kmarin kann. Memang umppph sampit la. Aku suruh my hub plahan2 dlu cos ketat n sampit. Hehe. Aku alum mkn plg lg. Bru insert. Memang patut lh harganya cmani. Walaupun damit tp successs.

Testimoni Jamu Perawan 14
:D sblm hsbnd blik,ku mkn n insert sis sebiji ja.p ku insert mlm,ne td pgi hsbnd blik,p ku nda insert sisz,x suamiku snyum lebr.ehe n ku lbeh btenaga sblm ne..tq sis myakinkn aku mkn ubt jamu ne,b4 ne ku mkn ubu mahal perapat tp nda bkesan,p x ne memang menakjubkn sisz

Testimoni Jamu Perawan 15
sisz.memang mujarab sisz.aku truz mkn n insert truz ari2..n den td pgi myhsbnd blik,kmi bsma, aku mkn 1biji tp tk insert,memang mujarb sisz.insyaalah f da kwn2ku kn ordr ubt jmu,o aku bli g,ku inbox sis.hsbndku tsenyum lebr sisz,ea
ckp mcm ankdara.tq sgt2.ehe bis ubt ne nantiku ordr lg sisz a ehe

Testimoni Jamu Perawan 16
bnr 2 sampit xa,smpai tkluar jw air mata sl tlampau fit pyhkn msuk.haha

Testimoni Jamu Perawan 17
JAMUPERAWAN-first of all, tq coz siz jualkan jamu ne rah me.. baru kemarin ptg me cuba ubat ne, me mkn n me 'insert' jua.. awl2 memang lain rsa bdn tp ya memang bkesan.. :) smlm myhusbnd mau tia kn bsama, then ea memang tkjut n ckp ada prubhan n smpit.. Aha.. Smpai pg snyum2 lakat hpy me liyat, jdi apa lg yg dluar, alum cuba?? cuba th jamu ne,nda nyasal beli kompom puas aty dgn prubhanya..

Testimoni Jamu Perawan 18
A,kum sis hehehe..Tq memperkenalkn jamu perawan ah hahaha..Faham2lh apany laki tani hehehe..Bru jua d mlm a2 bru d panggil kesan yg bek hehe..Tqtqtq..

Testimoni Jamu Perawan 19
Salam sis hehe ive tried ur jamu dh hehe. WOW hehe udh ku cuba and its really works. Hehe senyum lebar suami ku. tnx a lot sis. Bnr eh jd perawan leh nya ahaha.

Testimoni Jamu Perawan 20
As'kum sis,me start udah mkan ur jamu atu alhamdulillah wpun my doter still breastfeed tp nda panas n i try insert jua two word 'really workkk...' hehehe yg skit blakang pun jdi baik tarus smangat jdinya biasanya mun mbuat projek dlm 30minit tp udh insert ani uummph pham2lah hahahaha we're both happy even b4 nda mkai jamu ani pun hapy tp ani lbeh happy plg den hubyku tnya apa u pkaikn? I said 'shhhh...rahsia' hahahahahaha tq so much sal jual jamu ni

Testimoni Jamu Perawan 21
komen my hubby katanya perfect.scara detailnya katanya mngana semua n terasa dinding d dlm mcm mngacut.semangat th ku kn meneruskan mkn jamu a2 bila sdh ada feed back yg memberangsangkan dari sang suami.uhuhu..setentunya...hehe..sbatahku mkai jamu,yg ani th ku mkai continuously...kana puji..hehehe. slalunya yg sblum2 ani sbotol sja ku mkn.nada komen yg nyaman lgsung ya th ku stop.yg ani akan dteruskan.msuk botol ktiga dh ni..aku mkn 4bji sehari.2pgi 2mlm n msukkn d bwh alat2 3hari skali.drh menses pun nda bebau hanyir leh mkn jamu ah...



Testimoni Jamu Perawan 22
jamu sis jual a2 mujarab bnr hehe trutama kputihanku nda g cm b4 dlu bg gnjil kn ampir hri2 da.p msane alhamdulillah brkurang.

Testimoni Jamu Perawan 23
Salam sis, Alhamduillah masa ne keputihan me, yg berbau n gatal2 atu ilang dh, n badan jdi cergas..mkn byk pun bdn maintain..

Testimoni Jamu Perawan 24
salam sis just want to say thanks to u..i love ur product..dlm sehari keputihan ku ilang..alhmdulillah..tdur pun nymn..tq so much for ur info sis a..if ku mau bali g i will update u :))

Testimoni Jamu Perawan 25
uh sis, ato power jamu uh. Aku 6 bulan dh inda uzur... udah ku makan sekali ja esoknya uzur tia... labat period ku uh, paksa tukar pad every 2 hour

Testimoni Jamu Perawan 26
( PERINGATAN FOR ALL LADIES...pls jgn insert hari2 jika perlu sahaja ehe biar sesedap rasa.. cukup seminggu 2-3 x sahaja)
Hy sis..juz wnna share my story..ur product ni bnr2 mujarb but d thing s aftr me pkai..trasa pyh kn tmbus n smpit lh..i thought it wil b ok 4 him..but upanya, nda kna suruh pkai g.. Katanya 'tlmpau smpit,nda ngam msuk nya..' n pdih 'brg' nya myb mgasak tk msuk n tluka.. Hahaha..Ktwa jua me e..but me ttp pkai lh jua 4 my own gd..btw thnx coz intro dis product..

Testimoni Jamu Perawan 27
as'salam siz...aku ne stat udh mkn ubt jamu perawan...yth asal ku mkn ubt tu...sakit2 sja kpala ku...shari ku mkn 3biji tiap pagi n mlm...(PERINGATAN KURANGKAN DOSE MKN IF TERASA PANING2).sal insert tu...bagus sgt2 siz..ukn sja mcm mlm pertama p nda sakit2 bh tym bsetubuh...biasa sakit lah..n lamah badan lah tym sx buat...p now btenaga...hehehe...

Testimoni Jamu Perawan 28
WOW!Amazing! Dimalam aku insert untuk keputihan yg kronik...tadi pagi ku liat nda g ada, bau pun nada lagi. kalau dulu tercium banar tu bau ah..ane nada g ada,,ehe Tq sis so much! mun ku inda terliat ur iklan nda ku tau cna kan buat...tq again!

Testimoni Jamu Perawan 29
Alhamdulillah sis, lapas sebulan ku makan jamu kita, menses ku normal and lancar, syukur banar ku, setelah sekian lama setahun labih ku nda uzur kerana makan ubat perancang khas untuk menyusui, time uzur hari pertama sedikit nda rasa apa2.

Testimoni Jamu Perawan 30
sis. .bnar kata u atu, 1 saja cukup,biasa mcm rasa ngaleh nda bdaya p sdh cuba makan 1 tenaga ku pun umpphh~hehe. .thankz a kalau abis ada g order. .huby ku pun heran aku cakah n ea trasa mcm ada klainan. .hehe. .jamu perawan is the best. .

Testimoni Jamu Perawan 31
Sis tebacaku testimoni customers kita,,kn bekongsith ku ne..ehe Honestly me kwen 13yrs sdh,,1st tym me pakai jamu kita me mkn sebiji then me insert sebiji..U know time2 make love atu wa huby me ckp sampit eh perawan eh..Gali ati ada jua dgr ya beckp 2..ehe Tq sis 4 ur jamu byk dh product me pakai p ane nda menyasal me bali..
Terima kasih sis Jamu Perawan.tiada jamu lain sehebat ini :D



Harga Jamu Perawan: RM45.00
Promosi: RM35.00(SM), RM39.00(SS)
Free Postage

Boleh contact disalah satu talian ye..
PM FB: Farzana Husna
Whatsapp or SMS 017-718 7881
Page FB: Husna SuriRumah

Pengedar: Johor Bahru, Bandar Baru Uda, Tampoi, Kempas, Pasir Gudang, Senai, Skudai dan pos ke seluruh Malaysia. 


Produk dijamin original, berkualiti dan harga murah mampu milik...!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...