Wednesday, 5 April 2017

Bio Seleza Feminine Pad Hai O - Original Harga Murah

TAHUKAH ANDA?

TUALA WANITA pilihan kita setiap bulan itu di perbuat daripada kertas sisa buangan yang mempunyai bahan kimia yang tinggi/racun yang 900 kali berbahaya pada kesihatan. Bahan kimia tersebut adalah DIOKSIN iaitu bahan penyebab KANSER kelas pertama. 


TUALA WANITA PENYEBAB KANSER..!
Kanser Rahim ialah pembunuh No. 2 wanita di Malaysia selepas Kanser Payudara.



Jadi, sayangi diri anda dan bertukarlah pada tuala wanita yang lebih berkualiti iaitu BIO SELEZA.


TUALA WANITA DENGAN BIO VELOCITY

BIO SELEZA FEMININE PAD yang diperbuat daripada kapas, mengandungi tenaga Bio Velocity, Far Infrared Rays, Nano Silver & Ion Negative yang dapat membunuh bakteria dengan berkesan disamping membantu melancarkan peredaran darah & memberi tenaga.


APA KATA MEREKA YANG PERNAH MENGGUNAKAN BIO SELEZA?
.
.
" Saya dah pakai Bio Seleza ni. mmg sangat selesa, sebab dia nipis dan bila tido malam tak bocor. rasa kering dan tido lasak pon xpe. klau pad biasa tu tido pon kene jaga2 dan tido ayam je. hehe. mmg best lah bio seleza ni " - sal, seremban
.
.
" 1-2 hari saya pakai Bio Seleza ni, darah keluar ketul2 dan heavy flow sgt.tapi x bocor. pastu rasa sakit pinggang tapi saya pakai jugak. dan hari ke-5 dah bersih. slalu nya amik masa smpai 7 hari. after period check dgn doctor , yeayy cyst saya dah takde lah.syukur sangat2" - anis, kl
.
.
"yang paling bestnya bila saya pakai Bio Seleza, saya tak perlu nak tukar2 pad dlm 1 hari tu. jimat sangat. tau x slalunya klau time period before ni, mau 3-4 keping jugak satu hari. tp Bio Seleza 1-2 keping je dah okey.jimat gila " - wani, melaka




Bio Seleza Feminine Pad terdiri daripada empat saiz:












Produk terdiri daripada pantiliner utk kegunaan harian, pad siang & pad malam ‘long & extra long’.
.
.

BIO SELEZA sesuai untuk :

Semua golongan wanita untuk kegunaan semasa haid & pantiliner untuk kegunaan harian
Ibu mengandung : memberi tenaga, mengelakkan masalah keputihan, ‘kencing kotor’ & terkencing semasa batuk/bersin
Lelaki : membantu masalah angin pasang, buasir, memelihara “kelelakian” & pelbagai lagi fungsi lain melalui tenaga Bio Velocity & FIR


Kegunaan lain :
• letakkan di dalam kasut (utk keseimbangan badan, tenaga harian, nyahbau)
• ’kool fever’ semasa demam
• tampal dalam anak tudung utk kesegaran & masalah migrain
• koyok utk melegakan kesakitan sementara seperti sakit gigi


Pantyliner Bio Seleza ini terkenal kerana ?

1. Wanita tidak period dua tahun, akhirnya datang period
2. Wanitaperiod tak stabil kejap ada kejap takde boleh stabil
3. Wanita keputihan teruk,lepas guna terus hilang keputihan
4. Wanita yang mengalami senggugut dapat diatasi dengan berkesan.
.
.
5. Pantiliner tiada bau / tiada herba / tiada rasa berangin.
👉Ada anti bacterial strip lagik.. Kalau yang selalu pergi travel memang Bio Seleza Pad lah yang paling sesuai

👉Sayangilah rahim kita.. jaga lah kebersihan diri .Mahkota wanita harus dijaga dengan baik...bukan untuk diri sendiri sahaja malah untuk kebahgiaan rumahtangga.





Berminat…? Fast Respons..







Semak produk di Telegram








Bio Seleza Feminine Pad Hai O
















.
.
Produk dijamin original, berkualiti dan harga murah mampu milik...!!


COD: Bandar Baru Uda, Tampoi, Kempas, Pasir Gudang, Skudai , Kulai,  sekitar Johor Bahru dan pos ke seluruh  daerah, negeri dalam Malaysia...


Testimoni Bio Seleza Feminine Pad Hai O:


































Berminat…?
Fast Respons..
Wasap --->> http://wasap.my/60177187881
.
PM, Wasaap, Telegram or SMS 017-718 7881


.
Produk dijamin original, berkualiti dan harga murah mampu milik...!!

COD: Bandar Baru Uda, Tampoi, Kempas, Pasir Gudang, Skudai , Kulai,  sekitar Johor Bahru dan pos ke seluruh  daerah, negeri dalam Malaysia...

Terima Kasih dan Happy Shopping....

Facebook Page:  Koleksi SuriRumah
Instagram:  Koleksi_Surirumah
.
.
.
Terima Kasih Kerana Membaca --->> Bio Seleza Feminine Pad Hai O - Original Harga Murah

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...