Friday, 14 April 2017

Maajun Anggun Bestari (MAB) - Original Harga Murah

Bahayanya Amik Pil Perancang



Wanita semua...takut tak baca kenyataan seperti diatas ni....??
Takut kan....
.
Jadi...jomla...beralih planning dengan Maajun Anggun Bestari..
Cara pengambilannya sama cam pil perancang juga..

Ramai mencari altenatif lain tak nak planning dengan pil perancang...
.
KENAPA...??
**Berat badan naik mendadak...
**Selera makan makin menjadi-jadi..
**Period tak teratur..
**stress dan tak bermaya..
**Kulit muka berminyak dan berjerawat..
****dan pelbagai lagi....
.
.
Sekarang anda tidak perlu risau...kerana MAB mampu membantu anda perancang tanpa risau akan mengandung lagi...
.
.
Alhamdulillah...ramai testimoni yang berjaya rancang dgn MAB..
Antara khasiat MAAJUN ANGGUN BISTARI (MAB)
**Merancang Keluarga
**Merawat keputihan
**Awet muda
**Memelihara peranakan
.
**Membuang darah kotor melalui period
**Menambah tenaga
**Teraturkan period
**Mencantikkan kulit/menegangkan payudara
**Mengawal berat badan
.
**Melawaskan buang air besar
**Memulihkan/melambatkan monopaus
**Menstabilkan hormon wanita
**Melancarkan peredaran darah
**Mengawal kolestrol dalam darah
**Ikhtiar utk mendapatkan zuriat
.

KENALI PRODUK ANDA

INFO MAAJUN ANGGUN BISTARI-MAB
✏Maajun Anggun Bistari(MAB) adalah merupakan produk tradisional (keluaran kampung sejak 40 tahun) yang diperbuat daripada gabungan herba mewah eksklusif, rempah-ratus dan gabungan makanan sunnah.

✏MAB adalah produk muslim yang dijamin BERSIH, SUCI dan HALAL keluaran bumiputera tanpa perlu diragui.
✏MAB juga merupakan salah satu alternatif bagi orang yang kurang selesa dengan kaedah perancang keluarga secara moden.
.
.

KONSEP ASAS MAB :- 


  • MAB pada asasnya adalah produk untuk menjarakkan kehamilan (family planning).
  • Keberkesanannya dalam kaedah perancang keluarga adalah 99% sekiranya anda mengikut aturan makan dan pantang larangnya dengan betul.
  • MAB juga bertindak sebagai ubat pelbagai tujuan (multi-purpose) dalam penjagaan kesihatan dalaman dan kecantikan wanita.



  • MAB membantu membetulkan semula perjalanan darah haid supaya ianya datang secara normal dan teratur setiap bulan.
  • Untuk mendapatkan hasil yang menakjubkan,MAB perlu diamalkan secara KONSISTEN, DISPLIN YANG TINGGI dan SABAR. Hasilnya insya ALLAH akan terserlah pada wajah dan tubuh badan anda terasa lebih segar dan sihat sentiasa.

  • MAB boleh diambil oleh wanita yang berumur 18 tahun ke atas, berkahwin atau belum berkahwin dan orang-orang tua (warga emas).



RAMUAN EKSKLUSIF MAB :


  • Kacip Fatimah
  • Serapat
  • Senduduk
  • Manjakani
  • Inai 
  • Madu
  • Habbatussauda


CALON- CALON MAB

Umur 18 thn keatas dan masih bujang.
  • Keputihan
  • senggugut.
  • period yang tidak teratur
  • gatal di bahagian miss 'V'
  • penjagaan miss 'V'


Dah berkahwin dan ingin zuriat
  • Period yang tidak teratur dan tetap
  • Tidak ada waktu subur dan tidak tentu
  • Telur yang tidak sihat
  • Kurang bertenaga

Dah berkahwin dan keguguran
  • Rahim Tak kuat
  • Rahim tidak sihat
  • Telur yang tidak berkualiti

Lepas pantang sebaik2 nya 44 hari ke atas
  • Cara Untuk jarakkan kehamilan
  • Rahim yang perlu penjagaan
  • Tiada tenaga, kurang bermaya
  • Simpton Kemurungan

Umur 40 thn keatas
  • Kurang Selera utk Projek bersama.
  • Tiada tenaga, penat lesu
  • Simpton pra-monoupouse

Umur 50 thn keatas hingga warga Emas
  • Sakit lutut, Lenguh badan, tidak bertenaga, lesu
  • Tidak selera untuk bermanja dan berkasih sayang



KESAN SAMPINGAN YANG BAKAL ANDA RASAI :


  • Badan menjadi ringan, dapat bergerak aktif dan lebih bertenaga.
  • Kulit muka menjadi lebih awet muda, sihat dan cantik tu bonus.
  • Perut menjadi kempis dan tidak menggelebeh berikutan penyingkiran toksin telah berlaku.

  • Mengembalikan kelangsingan tubuh badan terutama bagi ibu-ibu selepas bersalin.
  • Mengembalikan payudara idaman iaitu akan menjadi pejal dan tegang.
  • Membantu memberikan tenaga yang optimum bagi wanita yang mengamalkannya selain badan akan rasa segar dan sihat terutama wanita lepas bersalin.
  • Membantu melancarkan pengaliran susu ibu
  • Melancarkan perjalanan darah
  • Meningkatkan sistem antibodi tubuh dan badan lebih cergas
  • Yang istimewanya rumusan kandungan MAB mampu membangkitkan "rasa" ketika bersama dengan suami dan "aset" lebih sihat.
  • Subhanallah, kaya dan mewahnya khasiat MAB untuk insan bernama wanita, harganya sangat istimewa dan berpatutan yang boleh dimiliki oleh semua.


Fast Respons..
Wasap --->> http://wasap.my/60177187881
.
PM, Wasaap, Telegram or SMS 017-718 7881




Dapatkan Maajun Anggun Bestari (MAB) disini..dan pastinya Maajun Anggun Bestari  Original. Money back guarantee if not Original. Maajun Anggun Bestari  bahaya ialah Maajun Anggun Bestari  tiruan. Dapatkan promosi Maajun Anggun Bestari  harga borong di Husna SuriRumah.
.
Produk dijamin original, berkualiti dan harga murah mampu milik...!!
.
COD: Bandar Baru Uda, Tampoi, Kempas, Pasir Gudang, Skudai , Kulai,  sekitar Johor Bahru dan pos ke seluruh  daerah, negeri dalam Malaysia...
.
Terima Kasih dan Happy Shopping....
.
.
Facebook Page:  Koleksi SuriRumah
Instagram:  Koleksi_Surirumah


*********************************************************************

Testimoni Maajun Anggun Bestari (MAB)










Terima Kasih Kerana Membaca --->> Maajun Anggun Bestari (MAB) - Original Harga Murah 

Pautan Berkaitan --->> Maajun Anggun Bestari (MAB) Testimoni Review, Maajun Anggun Bestari (MAB) Harga Murah Original, Maajun Anggun Bestari (MAB) Agen Dealer Pengedar Stokis, Maajun Anggun Bestari (MAB) Senggugut, Maajun Anggun Bestari (MAB) Selepas Bersalin, Maajun Anggun Bestari (MAB) Perancang Keluarga, Testimoni Maajun Anggun Bestari (MAB), Kelebihan Dan Kebaikan Maajun Anggun Bestari (MAB)


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...