Friday, 12 May 2017

Rambut Lurus Dan Mudah Diurus Dengan BERINA - Promosi Harga Murah

Anda Hadapi Masalah Rambut Kerinting Dan Mengerbang..??

Dengan BERINA, kini anda tak perlu risau lagi....

Tak perlu keluarkan banyak duit pun...
Tak perlu keluar rumah pergi ke saloon pun...
Anda boleh buat sendiri kat rumah...bila-bila masa..

Untung kan...??
Kesannya memang SUPERBBBB.....
Setiap kotak BERINA mempunyai 2 jenis cream :

1. Strength Hair Straightener Cream

Strength Hair Straight Cream bersifat alkali yang berfungsi untuk meluruskan rambut yang curly, kerinting & bau dia agak kuat. Bagi yang pernah pergi ke saloon mesti tahu bau krim camtu kan ... Tapi tak la bau yang kurang menyelerakan..

2. Fixer Neutralizer Cream
Fungsinya adalah untuk meneutralkan balik rambut yang telah di'alkaline'kan tadi. Kalau tak letak neutralizer, rambut tu memang tak kekal lurus la. Dia akan kembali ke bentuk asal.


Cara penggunaan Berina:

1. Cuci rambut anda dengan syampu (brand syampu apa pun boleh). Selepas itu keringkan rambut anda menggunakan hair dryer ataupun menggunakan tuala.

 2. Lumurkan krim Berina pada seluruh rambut (Lumurkan krim menggunakan tangan atau menggunakan berus lembut. Jangan gunakan sikat kerana rambut akan tertarik). Pastikan setiap helai rambut anda mengenai krim tersebut.Kemudian biarkan selama 30 - 60 minit (jangan lebih 60 minit) untuk krim itu meresap kedalam rambut.kemudian bilas rambut anda dengan air bersih dan keringkan rambut dengan tuala. Bagi rambut yang panjang boleh pakai iron rambut. Yang berambut pendek option samada nak guna iron rambut atau pun tidak.

 3. Selepas rambut telah kering dan diiron, lumurkan krim 2 keatas rambut dan pastikan rata seluruh rambut. Kemudian sikat rambut dengan cermat dan biarkan selama 25 – 45 minit (jangan melebihi 45 minit). Krim 2 adalah bertujuan untuk meneutralkan vitamin dalam rambut anda dan menghapuskan bau krim 1. Selepas itu bilas dan keringkan rambut anda dan gunakan iron rambut untuk kali kedua.TIPS PENTING :


 JAUHKAN RAMBUT ANDA DARI TERKENA AIR SEKURANG-KURANGNYA 2 HARIUNTUK MEMBERI LALUAN KEPADA KRIM 1 DAN 2 MERESAP KEDALAM RAMBUT SEPENUHNYA SUPAYA KELURUSAN RAMBUT TAHAN LEBIH LAMA..BAGI YANG BERAGAMA ISLAM, JIKA INGIN BERWUDUK BOLEH..SYARAT SAH WUDUK ADALAH WAJIB BASAHKAN SEKURANG-KURANGNYA 3HELAI RAMBUT SAHAJA.


Testimoni BERINA :
Berminat…?

Fast Respons..
Klik je simbol whatsapp kat bawah ni ye...


Telegram or SMS 017-718 7881
.
.
Produk dijamin original, berkualiti dan harga murah mampu milik...!!


COD: Bandar Baru Uda, Tampoi, Kempas, Pasir Gudang, Skudai , Kulai,  sekitar Johor Bahru dan pos ke seluruh  daerah, negeri dalam Malaysia...

Perlis, Kedah, Pulau Pinang, Perak, Selangor, Pahang, Kelantan, Terengganu, Melaka, Kula Lumpur, Selangor, Negeri Sembilan, Melaka, Johor, Sabah, SarawakTerima Kasih dan Happy Shopping....


Facebook Page:  Koleksi SuriRumah
Instagram:  Koleksi_Surirumah


*****************************************************************************

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...